Verzorging voor Hem & Haar

Hij &Zij Schoonheidssalon

Een gladde fluweelzachte huid is hèt symbool voor schoonheid en een jeugdige uitstraling. Het zo lang mogelijk in stand houden van de vitaliteit van de huid behoort dan ook tot de belangrijkste eis die aan een modern verzorgingsproduct wordt gesteld.

 

CAVIAR PERFORMANCE –SKIN-YOGA verzorgen de huid met hoogwaardige actieve ingrediënten die in cosmetisch onderzoek hun werking hebben bewezen en maximaal resultaat opleveren. De luxueuze texturen en subtiele parfums van onze producten zijn bovendien heerlijk. Waardevol kaviaar extract in combinatie met innovatieve, hoogwerkzame hightech ingrediënten die het verouderingsproces van de huid tegengaan, maken deze verzorgingslijn wereldwijd uniek. De anti-aging effecten zijn direct voelbaar en zichtbaar, ook bij een zeer veeleisende huid.

verzorging1
Hij & Zij schoonheidssalon
H&Z salon-13
verzorging4
verzorging2
H&Z salon mat-9

SENSES ASIAN SPA

De bath & body collection!

Wellness voor lichaam en geest is diep geworteld in de Aziatische cultuur. Geïnspireerd door de filosofie van het Verre Oosten,  transformeert Asian Spa uw huis om in een wellness-oase. 4 verzorgingslijnen verwennen uw zintuigen met unieke geuren van de exotische flora van Azië: New Energy • Deep Relaxation • Sensual Balance • Skin Purity

foto senses 2
foto senses 3
foto senses 4
foto senses 5
foto senses 6
foto senses 7
Download onze cataloog van “Sense” producten.