Gelaatsverzorging

Hieronder ons aanbod van gelaatsverzorgingen. Wij kunnen deze volledig aanpassen naar uw wensen. Heeft u interesse maak uw afspraak steeds telefonisch op het nummer 015 43 03 17.

Basic

-

Malu Wilz klassieke basisverzorging, om de PH waarde van de huid terug in balans te brengen.

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en afwerken met een aangepaste dagcrème)

Duurtijd: 30 min. / Prijs: 38 euro

Young care

-

Malu Wilz vochtvasthoudende verzorging voor de onzuivere huid. Door de vitamine B3, B6 en H wordt de talgklierproductie genormaliseerd.

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, serum, masker en dagcrème)

Duurtijd: 45 min. / Prijs: 50 euro

Hyaluronic Active+

-

Malu Wilz Hyaluronic behandeling, Synergie van 3 types Hyaluronic. Een speciale booster van hyaluronic en elastine, zorgt voor een duurzame structuurverbetering, verstevigt de huid en geeft een strakkere jongere uitstraling.

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, serum, masker, massage, oog crème en dagcrème)

Duurtijd: 60 à 75 min. / Prijs: 80 euro

Hyper sensitive/ stress control

-

Malu Wilz behandeling is speciaal ontworpen voor de allergische en overgevoelige huid, helpt roodheid en irritatie van de gestreste huid te kalmeren, en gaat de huid verstevigen. Deze lijn bevat geen PEG, chemisch conserveermiddel, paraffineolie, parabenen, parfum, kleurstof. Ideaal ook voor de behandeling van couperose.

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, serum, masker, massage, oog crème en dagcrème)

Duurtijd: 60min. / Prijs: 75 euro

So pure/seizoensbehandeling

-

Deze AHA Fruitzuur behandeling is speciaal ontwikkeld voor de vermoeide en onzuivere huid, de rokershuid of om rimpels en littekens te verminderen .

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, serum, masker, massage, oog crème en dagcrème) Deze worden aangepast naargelang de nodigheden van de huid per seizoen.

Duurtijd: 60 min. / Prijs: 65 euro

Regeneration

-

De gerichte regeneratie Malu Wilz verzorging voor de veeleisende huid is een belangrijke voorwaarde voor een tijdloos mooie uitstralling. Met rijke verzorgende crémes, zeer effectieve speciale producten en sensuele welzijnconcepten wordt aan de persoonlijke eisen voldaan.

Duurtijd: 60 min. / Prijs: 75 euro

Caviaar botox like

-

Malu Wilz intensieve verzorging, tegen alle tekenen van huidveroudering, zichtbare cel verjonging en duurzame regeneratie. De luxe anti-aging verzorging.

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, serum, masker, massage, oog crème en dagcrème)

Duurtijd: 60 à 75 min. / Prijs: 95 euro

Only Man

-

Malu Wilz heren verzorging, waar we de huid gaan ontlasten van onzuiverheden en de PH waarde terug in balans gaan brengen. Voor een pure en frisse uitstraling.

(reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, serum, massage, masker en dagcrème)

Duurtijd: 60 min. / Prijs: 59 euro

* De thuisverzorging met Malu Wilz optimaliseert elke behandeling op korte en lange termijn.
Een kuur van 4 behandelingen is aangewezen met interval van 2 à 4 weken.